MBC Forum Banner

Author Topic: Keeway K-Lite 202  (Read 6861 times)

Offline papagoines

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Keeway K-Lite 202
« on: 12 August , 2018, 16:46:59 PM »
Assalamualaikum wa Rahmatullahi wa Barakaatuh

Nak tanya pendapat akan moto ni... kat medsos macam sunyi aje moto ni, walhal dekat setahun dah launch kat Malaysia

https://www.mudah.my/Benelli+Keeway+Klight+202+K+Light+202-68232337.htm

Rupa dah macam Harley Sportster pun ada huhuhu... harga mampu milik

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 496
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Keeway K-Lite 202
« Reply #1 on: 13 August , 2018, 09:31:34 AM »
wah...saya pun baru perasan model ni...dah lama juga rupanya eh...
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline papagoines

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Keeway K-Lite 202
« Reply #2 on: 14 August , 2018, 12:42:35 PM »
Tapi serius xdak muncul pun dalam internet selain dari mudah

dalam fesbuk takde pun dibincangkan.. pelik tuu

Offline enlogam

  • Old Timer MBC Rider
  • Jr. Member
  • ***
  • Posts: 76
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Keeway K-Lite 202
« Reply #3 on: 15 August , 2018, 16:08:43 PM »
try tepek gambar buat cuci mata .. naiss jugak ye  :-* :-*



« Last Edit: 16 August , 2018, 14:34:09 PM by enlogam »
|rgsukan|ct110|ks100|kr150a|k-one|nsr-rr|nsr-rrw|

Offline mdsufian58

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Keeway K-Lite 202
« Reply #4 on: 26 August , 2018, 08:07:56 AM »
berapa rm?

Offline hitz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Keeway K-Lite 202
« Reply #5 on: 29 August , 2018, 16:56:08 PM »
Bawah RM9k siap otr.  ;)

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 496
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Keeway K-Lite 202
« Reply #6 on: 01 September , 2018, 10:49:15 AM »
Wah...cun juga..ada yg dah beli ka? Enlogam da kuar ke ini mesin?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline papagoines

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Keeway K-Lite 202
« Reply #7 on: 03 September , 2018, 12:35:11 PM »
Launched Oktober 2017 dah

Offline nsz123

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Popularity: +0/-0
  • Easy Rider 101
    • View Profile
Re: Keeway K-Lite 202
« Reply #8 on: 06 September , 2018, 10:28:00 AM »
Mungkin pasal nama dia kat sini KEEWAY yang kurang diminati peminat motorsikal. Di Indonesia pakai nama Binelli dan boleh tahan glemer.....
Siap pakai FI lagi..<br /><br />

Offline tokbull

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Keeway K-Lite 202
« Reply #9 on: 06 September , 2018, 11:22:17 AM »
kat kedai pun x nampak lagi di Perak ni :P

Offline papagoines

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Keeway K-Lite 202
« Reply #10 on: 06 September , 2018, 18:53:32 PM »
tu la tu.... desain berkenan dah....


Offline tokbull

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Keeway K-Lite 202
« Reply #11 on: 07 September , 2018, 15:50:37 PM »
Tuan admin yg hebat x dpt ke jemputan utk test motor ni? Keeway ni pun satu hal,

jual motor tp promote xde. Ingat jual karipap ke jual tanpa promosi ;D ;D ;D

Offline papagoines

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Keeway K-Lite 202
« Reply #12 on: 07 September , 2018, 16:03:10 PM »
Tuan admin yg hebat x dpt ke jemputan utk test motor ni? Keeway ni pun satu hal,

jual motor tp promote xde. Ingat jual karipap ke jual tanpa promosi ;D ;D ;D

tgk gaya macam Keeway ni anak tirik MForce aje  :'(

Offline nsz123

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Popularity: +0/-0
  • Easy Rider 101
    • View Profile
Re: Keeway K-Lite 202
« Reply #13 on: 19 September , 2018, 16:15:23 PM »
Dah beli, masih dalam pantang, tak boleh nak test power lagi. Cuma dari segi pandangan pertama, mantap dan kejap. Cuma bunyi tak best, nak tukar ekzos tak boleh, masih dalam waranty, sabarrrr.... Setakat dok bawak ni, rasanya aku sorang kot lagi kat area sini.. Minyak setakat ni, lebih kurang 25km/l hingga 30km/l, awal lagi utk kesimpulan. Lagi satu, sticker tangki tak lawa, dah cabut.
« Last Edit: 19 September , 2018, 16:17:26 PM by nsz123 »

Offline papagoines

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Keeway K-Lite 202
« Reply #14 on: 19 September , 2018, 21:45:54 PM »
Dah beli, masih dalam pantang, tak boleh nak test power lagi. Cuma dari segi pandangan pertama, mantap dan kejap. Cuma bunyi tak best, nak tukar ekzos tak boleh, masih dalam waranty, sabarrrr.... Setakat dok bawak ni, rasanya aku sorang kot lagi kat area sini.. Minyak setakat ni, lebih kurang 25km/l hingga 30km/l, awal lagi utk kesimpulan. Lagi satu, sticker tangki tak lawa, dah cabut.

Enjin sama ngan tx200/rkv kan?