MBC Forum Banner

Author Topic: Salam warga MBC - was here back 07  (Read 652 times)

Offline shazav

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Salam warga MBC - was here back 07
« on: 05 August , 2018, 15:29:59 PM »
Assalamualaikum, Salam Sejahtera..

Shahril dari Melaka. Pernah join MBC tahun 2007-2008, dah tak ingat user name & password. So terpaksa la create ID baru. Dulu dengan melakasportbikers. Selepas 10 tahun, mcm nak mula riding balik  ;D ;D ;D.  Rasanya antara otai-otai  lama dalam MBC ni yg saya masih ingat, salah sorang nya Abg Acid dari Muo. Pernah follow konvoi ke rumah dia datang raya tahun 2008. Dulu die keja di hospital muo, mungkin sekarang dah pencen kot. Saya pun dah 4 series. Life begin at 40s, tangan da gatal nak ride balik ;D ;D ;D. Di harap dapat tunjuk ajar dari geng MBC, 10 tahun stop riding bigbike... 8)


Offline enlogam

  • Old Timer MBC Rider
  • Jr. Member
  • ***
  • Posts: 76
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Salam warga MBC - was here back 07
« Reply #1 on: 06 August , 2018, 08:42:50 AM »
walaikumsalam
welcome back bang ...
|rgsukan|ct110|ks100|kr150a|k-one|nsr-rr|nsr-rrw|

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 496
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Salam warga MBC - was here back 07
« Reply #2 on: 06 August , 2018, 12:39:55 PM »
Assalamualaikum, Salam Sejahtera..

Shahril dari Melaka. Pernah join MBC tahun 2007-2008, dah tak ingat user name & password. So terpaksa la create ID baru. Dulu dengan melakasportbikers. Selepas 10 tahun, mcm nak mula riding balik  ;D ;D ;D.  Rasanya antara otai-otai  lama dalam MBC ni yg saya masih ingat, salah sorang nya Abg Acid dari Muo. Pernah follow konvoi ke rumah dia datang raya tahun 2008. Dulu die keja di hospital muo, mungkin sekarang dah pencen kot. Saya pun dah 4 series. Life begin at 40s, tangan da gatal nak ride balik ;D ;D ;D. Di harap dapat tunjuk ajar dari geng MBC, 10 tahun stop riding bigbike... 8)
selamat datang tuan. Welkam back... 8)
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!