MBC Forum Banner

Author Topic: Mana ada kedai makan / port yang ada WiFi connection best?  (Read 768 times)

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 516
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Mana ada kedai makan / port yang ada WiFi connection best?
« on: 12 July , 2018, 14:43:15 PM »
Geng, kat mana ada port kedai makan  ada kemudahan WiFi yang "connection" nya bagus dan laju? Saya prepefer area Bangi / Kajang / Putrajaya /CyberJaya. Nak restore MBC punya Database lama lah. Mohon input. Terima kasih
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 516
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Mana ada kedai makan / port yang ada WiFi connection best?
« Reply #1 on: 20 July , 2018, 10:32:31 AM »
camana ni? yang view ramai...yang jawab takde...aduh....kita nak resore db mbc yang lama ...kena cari port bagus je...
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!