MBC Forum Banner

Author Topic: Cadangan Ride : : Anda ada cadangan ride? Jom kongsi dengan kami disini  (Read 411 times)

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 361
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Geng, takda ride ka? Mana tau ada yang nak ride kalau boleh berkongsi route / destinasi kat thread ni. Jom
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 361
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Macam nak ride ke Gunung Jerai la. Ada sesapa yang dah pernah ke Gunung Jerai?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline Aziz_hamid

  • Old Timer MBC Rider
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 3
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Aku selalu gak naik gunung Jerai naik moto smpi ke pemancar. Pastu xblh pergi atas lg.
Tiada yg menarik
Ride ke Siam masuk Betong keluar kat Durian Burung(kedah dekat kuala Nerang.).tido smlm kat Yala. Nice hotel Rama Yala..twin bed dlm 700baht..tgh pekan.
Blh singgah kedai2 mkn islam kat kg2 antara betong dan Yala.

Offline Aziz_hamid

  • Old Timer MBC Rider
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 3
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Kalau nak pergi Pattani pun boleh. Hanya 38km dari Yala. Selalu jumpa geng moto besar yg ride masuk dari rantau panjang/pengkalan kubor(feri) keluar betong tidor di Pattani. Aku masuk naik keter sbb aku bawak basikal aku.
2 hotel ok kat pattani Room residence dan River Place. harga River Place hanya 750baht (ada swimming pool, halal restaurant, mlm live band, tepi Sg Pattani..)
Saper nk buat, boleh aku join skali.
017-6357554 wassap pun boleh
« Last Edit: 14 July , 2018, 15:54:08 PM by Aziz_hamid »

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 361
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Wah. Tempting. Ada rezeki tuan Aziz bikin la
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!