MBC Forum Banner

Author Topic: KTM 1190  (Read 1375 times)

Offline iceman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
KTM 1190
« on: 07 June , 2018, 14:41:19 PM »
Mencari review untuk model Adventure 1190 sekiranya ada.

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 629
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: KTM 1190
« Reply #1 on: 27 July , 2018, 11:56:50 AM »
Mencari review untuk model Adventure 1190 sekiranya ada.
dah amik ke bang 1190 ni?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline iceman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: KTM 1190
« Reply #2 on: 19 March , 2019, 17:17:05 PM »
skarang pakai ktm990

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 629
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: KTM 1190
« Reply #3 on: 20 March , 2019, 14:41:35 PM »
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline iceman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: KTM 1190
« Reply #4 on: 24 April , 2019, 09:10:02 AM »

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 629
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: KTM 1190
« Reply #5 on: 24 April , 2019, 09:29:35 AM »
skarang pakai ktm990
wah nice...
jom ride nanti gi mat Daling

http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php/topic,611.0.html

tahun ni super bz boss, next time ya

beres bozz...amcam 990 tu? KTM ni kos menten macam BMW ke boss?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline iceman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: KTM 1190
« Reply #6 on: 16 May , 2019, 09:31:41 AM »
990 ni boleh di katakan 50% supermoto 50% touring,
dari segi kos penyelenggaran tak seperti bmw. ktm 990 rendah je kos selenggara kalau nak compare dengan bmw, smt 990 dengan duke 690 lebih kurang je kos selenggara dia. so far bawak 990 mmg enjoy giler dgn torque yg gila babeng dia tu hahaha...

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 629
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: KTM 1190
« Reply #7 on: 16 May , 2019, 18:03:16 PM »
990 ni boleh di katakan 50% supermoto 50% touring,
dari segi kos penyelenggaran tak seperti bmw. ktm 990 rendah je kos selenggara kalau nak compare dengan bmw, smt 990 dengan duke 690 lebih kurang je kos selenggara dia. so far bawak 990 mmg enjoy giler dgn torque yg gila babeng dia tu hahaha...
tang berat tu yang mmm....saya tak pernah try bawakla...tumpang duduk je atas moto ah seng SW moto pucjong...tu pun rasa macam dah susah
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline iceman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: KTM 1190
« Reply #8 on: 21 May , 2019, 08:52:37 AM »
takdelah berat mana, biasa je rasanya