MBC Forum Banner

Author Topic: Benelli TNT135  (Read 2018 times)

Offline tetikus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Benelli TNT135
« on: 03 June , 2018, 19:57:15 PM »
Hai..ramai ke pemilik dlm ni..test skali up topic skali.✌️

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 496
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Benelli TNT135
« Reply #1 on: 06 June , 2018, 09:03:25 AM »
pagi tadi masa nak gi keje nampak sebiji semasa berhenti kat traffic light Western Digital PJ. mm..sekali pandang macam 125z pun ada.
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 496
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Benelli TNT135
« Reply #2 on: 06 June , 2018, 09:04:32 AM »
hahha...sekali salah model laaaaa....oh...ini yang macam ksr tu kan...kekekeke...
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline tetikus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Benelli TNT135
« Reply #3 on: 13 June , 2018, 14:26:41 PM »
hihi...haah..kategori funbike..hehe  ;D
<br /><br />

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 496
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Benelli TNT135
« Reply #4 on: 14 June , 2018, 01:58:40 AM »
Funbike. Mmm..macam kawsaki ksr. Tapi ada org yg da sampai Vietnam naik KSR. Ini moto pun mesti bole sampai.
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 496
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Benelli TNT135
« Reply #5 on: 18 July , 2018, 09:22:52 AM »
Ahad lepas ada ternampak ada sepasang couple naik moto ni arah ke Port Dickson..nice..comel jer..cuma tak pasti tangki minyak penuh berapa liter
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!