MBC Forum Banner

Author Topic: HONDA CRF RALLY 250  (Read 2707 times)

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 653
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
HONDA CRF RALLY 250
« on: 08 August , 2018, 18:45:10 PM »
Salam. Saya buka thread ni untuk kita share. ADa tak sesiapa yang dah pakai dan convert rim dari 21Front / 19Rear ke 19Front / 17 rear? Kalau ada, berapa kosnya ye?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline xse7en

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: HONDA CRF RALLY 250
« Reply #1 on: 30 October , 2018, 19:58:03 PM »
Salam.. ada sapa2 yg pakai crf250l and dh convert ke tayr motard? Elok tak motor ni guna untuk daily ke tempat kerja? Cadang nak gantikan fz yg dh sepuluh tahun tu

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 653
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: HONDA CRF RALLY 250
« Reply #2 on: 31 October , 2018, 14:24:39 PM »
Salam.. ada sapa2 yg pakai crf250l and dh convert ke tayr motard? Elok tak motor ni guna untuk daily ke tempat kerja? Cadang nak gantikan fz yg dh sepuluh tahun tu
tu la...saya pun masih menanti sesapa yang ada pakai tapi dah convert rim ke 17/19 ..
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 653
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: HONDA CRF RALLY 250
« Reply #3 on: 20 February , 2019, 09:36:57 AM »
Salam.. ada sapa2 yg pakai crf250l and dh convert ke tayr motard? Elok tak motor ni guna untuk daily ke tempat kerja? Cadang nak gantikan fz yg dh sepuluh tahun tu



cam ni ke? baru dapat tumpang duduk minggu lepas...nak jual nih...
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 653
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: HONDA CRF RALLY 250
« Reply #4 on: 20 February , 2019, 09:41:20 AM »
sayang la crf ni tak boleh pasang top box...aduh...ke ada info pasang box kat crf ni?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!