MBC Forum Banner

Author Topic: Sembang Kosong Jalan2 Menarik Di Semenanjung  (Read 7251 times)

Offline -fazly-

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Sembang Kosong Jalan2 Menarik Di Semenanjung
« Reply #15 on: 02 February , 2018, 15:04:19 PM »
Salam

Sorry lambat update...insya allah kita try dr jumaat 30th Mac...cadangnya pada tarikh tersebut...still nak finalise jalan utk dpt gambaran sebenar jalan2 dilalui...


Offline -fazly-

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Sembang Kosong Jalan2 Menarik Di Semenanjung
« Reply #16 on: 07 February , 2018, 07:40:51 AM »
guys nak minta pendapat

sebenarnya bila rider jauh mcm ni...better start malam atrau lepas subuh?

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 511
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Sembang Kosong Jalan2 Menarik Di Semenanjung
« Reply #17 on: 07 February , 2018, 10:52:20 AM »
guys nak minta pendapat

sebenarnya bila rider jauh mcm ni...better start malam atrau lepas subuh?
Kalau saya selepas subuh. Bergantung kepada rehat. Pastikan rehat yang cukup ya tuan. Kalau nak jalan malam, sentias berhati hati. Memandangkan tuan nak ride dengan pelancong, baik lepas subuh la. Mereka pun tak biasa keadaan jalan dan trafik disini. Sekadar pendapat 2sen je tuan.
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline -fazly-

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Sembang Kosong Jalan2 Menarik Di Semenanjung
« Reply #18 on: 07 February , 2018, 12:47:24 PM »
guys nak minta pendapat

sebenarnya bila rider jauh mcm ni...better start malam atrau lepas subuh?
Kalau saya selepas subuh. Bergantung kepada rehat. Pastikan rehat yang cukup ya tuan. Kalau nak jalan malam, sentias berhati hati. Memandangkan tuan nak ride dengan pelancong, baik lepas subuh la. Mereka pun tak biasa keadaan jalan dan trafik disini. Sekadar pendapat 2sen je tuan.

hehe...ok2...dah nak finalise kan ni...tinggal sket lagi

Offline one0202

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Sembang Kosong Jalan2 Menarik Di Semenanjung
« Reply #19 on: 24 October , 2018, 15:57:16 PM »
amacam bro... kasi update sikit ride haritu... kot ada gambar2 menarik pon best jugak.

sy masih belom berkesempatan nak ride pusing semenanjung lagi.... plan tahun ni juga kena buat kalau berkesempatan

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 511
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Sembang Kosong Jalan2 Menarik Di Semenanjung
« Reply #20 on: 08 November , 2018, 09:24:23 AM »
guys nak minta pendapat

sebenarnya bila rider jauh mcm ni...better start malam atrau lepas subuh?
Kalau saya selepas subuh. Bergantung kepada rehat. Pastikan rehat yang cukup ya tuan. Kalau nak jalan malam, sentias berhati hati. Memandangkan tuan nak ride dengan pelancong, baik lepas subuh la. Mereka pun tak biasa keadaan jalan dan trafik disini. Sekadar pendapat 2sen je tuan.
boss, senyap jer...kasi update la sikit pasal ride ari tu...nak juga tau route yang bro guna..maklumlah...bukan selalu dapat ride route yang berbeza...

hehe...ok2...dah nak finalise kan ni...tinggal sket lagi
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!