MBC Forum Banner

Author Topic: Gpx Gentleman 200  (Read 6264 times)

Offline cypher

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Gpx Gentleman 200
« Reply #15 on: 15 August , 2018, 14:28:06 PM »
kedai pon dah bukak utk pre-oder...x silap kat v-power batu caves...

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 516
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Gpx Gentleman 200
« Reply #16 on: 16 August , 2018, 17:15:01 PM »
gpx ni mcm tak lepas masuk.. tapi penganti dia dh masuk


italjet siam



cun jugak motor nih...
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline aHLengChai

  • Old Timer MBC Rider
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 21
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Gpx Gentleman 200
« Reply #17 on: 17 August , 2018, 15:27:40 PM »
otr 16k.. jiran dah pakai.. vtwin.. topspeed 130 je.. tapi ekjoz bila buang silencer fuhh.. berdengung 1 kampong hahaha.. finishing nampak kemas.. plastik panel bole la.. italjet buccaneer 250i

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 516
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Gpx Gentleman 200
« Reply #18 on: 20 August , 2018, 09:02:35 AM »
ItalJet ni motor dari pengeluar mana eh? Italy ke?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline aHLengChai

  • Old Timer MBC Rider
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 21
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Gpx Gentleman 200
« Reply #19 on: 21 August , 2018, 10:34:24 AM »
kalau dedulu italjet ni italy.. scooter dia paling digeruni.. dragster 180.. taun 2000 dedulu.. skang ni kompeni china ke siam CMC tu dah take over..


buccaneer tu 16k otr..

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 516
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Gpx Gentleman 200
« Reply #20 on: 23 August , 2018, 10:28:45 AM »
kalau dedulu italjet ni italy.. scooter dia paling digeruni.. dragster 180.. taun 2000 dedulu.. skang ni kompeni china ke siam CMC tu dah take over..


buccaneer tu 16k otr..
nama macam Italian based tapi belakang China / Siam punye company...tak kisah la tapi ada review tak motor ni?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline hitz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Gpx Gentleman 200
« Reply #21 on: 29 August , 2018, 16:54:05 PM »
Ah Hong kat kedai Tenaga motor beritahu bulan depan GPX ni masuk Malaysia.

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 516
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Gpx Gentleman 200
« Reply #22 on: 01 September , 2018, 10:50:29 AM »
Ah Hong kat kedai Tenaga motor beritahu bulan depan GPX ni masuk Malaysia.
Kat mana tu boss? Kajang ke?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline aHLengChai

  • Old Timer MBC Rider
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 21
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Gpx Gentleman 200
« Reply #23 on: 03 September , 2018, 10:13:07 AM »
Ah Hong kat sentul

Offline hitz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Gpx Gentleman 200
« Reply #24 on: 14 September , 2018, 09:31:23 AM »
Ah Hong kat kedai Tenaga motor beritahu bulan depan GPX ni masuk Malaysia.
Kat mana tu boss? Kajang ke?

Kat Taman Tenaga Cheras.

Offline Abg Acid

  • Storm Riders
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 23
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Gpx Gentleman 200
« Reply #25 on: 26 September , 2018, 13:09:12 PM »
Dah berjanggut nunggu motor ni, tak keluar keluar pon. Vietnam, Cambodia pon dah dapat. Kelemahan pengimport Malaysia ke ni?
Wind in your hair, flies on your teeth.
Yeah, that's what travel on motorcycle is all about.

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 516
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Gpx Gentleman 200
« Reply #26 on: 27 September , 2018, 14:30:20 PM »
takpa bang, janggut tu mahal  8)
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline hitz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Gpx Gentleman 200
« Reply #27 on: 28 September , 2018, 12:46:10 PM »
Kat Klang, Kapar dah ada stok utk motor.
Iklan kat mudah.

Offline Abol

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 42
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
    • bikerzmagazine.com
Re: Gpx Gentleman 200
« Reply #28 on: 03 October , 2018, 12:44:22 PM »
Bawa masuk senang, nak jual tu susah. Nak buat promo pun tak nak keluar modal...hajajja
Used ur bike ride to Jannah not Jaahanam.